NK Huurkarts – Eefde

Het Nederlands Kampioenschap Huurkarts op de kartbaan in Eefde. Mooie baan in een prachtige omgeving. Het weer was wat verraderlijk, het leek droog te blijven maar door wat miezerregen werd het in de loop van de dag toch nog wat glad in de bochten.

Morrison reed bij het NKH KIDS een paar goede races, maar werd in elke race van de baan gedrukt en verloor daardoor flink wat plaatsen. Dit was de laatste race van het seizoen. Morrison is halverwege het seizoen ingestapt om wedstrijdervaring op te doen en heeft uiteindelijk een mooie 22e plaats in het algemeen klassement weten te bemachtigen en een 11e plaats in het Rookie klassement.

Stanley reed mee met het NKH in de klasse Master. De heats gingen prima en zonder al te veel bijzonderheden. Uiteindelijk in de C-Finale op P8  mogen starten, direct in de eerste bocht naar P6 gereden en dat het grootste deel van de race volgehouden. Helaas werd hij van de baan gedrukt en kwam op de 16e plaats weer de baan op. Uiteindelijk nog terug naar P11 kunnen rijden. In het eindklassementen totaal op de 93 plek geëindigd (met 4 races) en plek 20 in het Master (+) klassement.